Výsledky přijímacího řízení na školní rok 2024 – 2025

Údaje o přijetí či nepřijetí jsou uvedeny pod variabilním symbolem žáka (variabilní symbol najdete na přihlášce a v potvrzení odeslání přihlášky v emailu). Pokud nemůžete variabilní symbol najít, rádi Vám jej sdělíme, pokud napíšete email nebo zavoláte. Učitel, ke kterému bude žák zařazen, je uveden v informacích o výsledku talentové zkoušky.

hudební obor – přijatí žáci (PDF)
hudební obor – zařazení žáků z přípravného studia (PDF)
výtvarný obor – přijatí žáci (PDF)
výtvarný obor – zařazení žáků z přípravného studia (PDF)
taneční obor (PDF)
literárně dramatický obor – přijatí žáci (PDF)

Pro informace o přijetí můžete také využít tento odkaz. Po zadání jména, příjmení a rodného čísla zjistíte, ke kterému učiteli byl žák zařazen. Pokud žák zařazen nebyl, znamená to, že v tuto chvíli zatím není přijat. (Pozn. – tato možnost neplatí pro žáky přípravného studia tanečního oboru).

PŘIJATÍ ŽÁCI

Pro přijaté žáky hudebního oboru doporučujeme do konce stávajícího školního roku (tedy do 28. 6. 2024) kontaktovat Vašeho učitele, abyste se domluvili na podrobnostech příštího školního roku a dalších náležitostech (např. pořízení nebo půjčení hudebního nástroje atd.). Kontaktní údaje (email) najdete zde – kontakty (PDF).

Domluva rozvrhu proběhne v září 2024 u Vašeho učitele, až budete mít k dispozici rozvrh ze ZŠ nebo SŠ. Žáci hudebního oboru si kromě výuky hry na nástroj nebo zpěvu u něj domluví také rozvrh ostatních povinných předmětů (pro 1. – 5. ročníky hudební nauku, případně od 4. ročníku kolektivní výuku). V ostatních oborech proběhne domluva rozvrhu stejným způsobem. O termínu a způsobu domluvy rozvrhu Vás bude Váš učitel informovat nejpozději poslední týden v srpnu 2024.

Podklady k platbám obdržíte mailem, provádí se bankovním převodem. Úplata za vzdělávání má splatnost do 15. 9. 2024, příspěvek spolku rodičů – KP ZUŠ a půjčovné (pokud bude třeba) jsou splatné do 31. 10. 2024.

NEPŘIJATÍ ŽÁCI

Žáci, kteří nejsou uvedeni v seznamu přijatých žáků, jsou v tuto chvíli ke studiu nepřijati. O nepřijetí ke studiu budete informováni kromě zveřejněných výsledků zkoušek také dopisem. V něm budou uvedeny i informace k možnostech dodatečného přijetí.